maanantai 16. helmikuuta 2015

Laiva on lastattu


Ihana viikonloppu takana. Paljon merkkipäiviä, mies täytti 49 vuotta, isoäiti 86 vuotta ja sitten ystävänpäivä vielä siihen pälle. Lähdimme miehen kanssa kahdestaan, tai oikeastaan vauvan kummien kanssa, mutta ilman lapsia Viking Gracelle lauantai-iltana ja eilen sunnuntaina tultiin kotiin. Grace on kyllä hieno laiva. Kylpyläosasto on aivan upea. Oltiin yrittsaunassa, höyryhuoneessa, porealtaissa ja kylmähuoneessa. Ruoka oli hyvää ja palvelukin tosi ystävällistä. Yksi yö oltiin poissa, mutta tönttöjen mielestä oltiin koko viikko. Tai ainakin se tuntui siltä. 





Onneksi tuliaiset onnistui. Himppu oli kissapuvustaan niin innoissaan, että nukkuikin se päällä. Tänään on ollut mieletön auringonpaiste, ollaan nautittu siitä kasaamalla 350 palaista legolaivaa kolme tuntia. Vauva toimi tarjoilijana. Hän kantoi keittiöstä muun muassa mantelimaitoa, banaania ja lakupötkön, jonka tosin söi itse. Vähän taisi äidiltä taidot loppua, koska kolmeen kerrokseen jäi epämääräinen reikä, jota ei kyllä mallikuvassa ole ollenkaan, myöskin neljä palaa jäi yli, mutta tönttöjen mielestä tuli upea ja se on tärkeintä. Himppu laittoi matkustajat kyytiin. Vauva asetti tutin perätuhdolle ja laiva lähti matkaan kohti Masalaa. Kiva olla kotona, chili con carne porisee hellalla. Kun mies tulee töistä, lähdetään pulkkailemaan. 


Ihmeellinen hiihtoloma, kun kaikki isommat lapset ovat maailmalla. Pötin kuvaterveiset ilahduttavat. Alla oleva otos tuli tänä aamuna klo 7.05. Jäin miettimään oliko hiukset tässä jo vahalla aseteltu "just hyvin" vai oliko hän juuri noussut sängystä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti