perjantai 14. helmikuuta 2014

Norsutaikatemppu



Tänään on mieheni syntymäpäivä. Väsäsimme lasten kanssa hänelle kortin, johon jokainen poika painoi kädenjälkensä ja minä piirsin niistä norsuja. Varsinkin pienimmät innostuivat, kun tehtiin norsutaikatemppu, siis muutettiin kädenjälki pieneksi fantiksi. Sain apua myös Kanelilta, kuten kuvasta näkyy.

Olemme neljän vuoden ajan olleet sitä mieltä, että olohuoneen Ratian arkkurivistömme päässä on paikka pöytävalaisimelle. Koska kaikki muukin on ollut kesken, ei sen hankinnalla ole ollut kiirettä. Ilahduin hirveästi, kun löysin tori.fistä juuri sopivan lampun. Se oli meidän syntymäpäivälahja päivänsankarille. Huomaatteko, että panostin erityisen paljon paketointiin (rusetti). Jäin pohtimaan haluanko vaihtaa varjostimen. Nyt kokonaisuus on tosi musta ja tyylikäs sinänsä, mutta saatan jossain vaiheessa kuitenkin kokeilla vaikka vaaleanharmaata varjostinta. Tulppaanit ilahduttavat ystävänpäivänä. Ja Himppukin sai elämänsä ensimmäisen ystävänpäiväkortin. Iskä söi aamiaisen vuoteessa. Onnellinen aamu.


Ps. Onni oli tehnyt puutöissä isälle ihanan lahjan. Kuvia tulossa!

2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän hyvä idea toi kortti! Tosi hieno ja haluan todellakintodellakintodellakin tuollaisen valaisimen. Mistä niitä saa???

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö, nyt en oli ihan varma, kun ostin siis omani käytettynä tori.fistä, mutta ehkä kannattaa todellakintodellakintodellakin googletella. :-D En osaa kyllä sanoa minä vuonna nää on tullu, että voi olla, että on niin vanha juttu, ettei saa mistään :)

      Poista