maanantai 2. joulukuuta 2013

Uniikki lahja vauvalle


Kuva Urban moms
                         
Puolalainen yritys First baby shoes -company on tuonut markkinoille ihastuttavan uutuuden, joka sopii esimerkiksi ristiäislahjaksi täydellisesti. Pienessä pahvisessa rasiassa on kaikki mitä tarvitaan hurmaavien ensikenkien ompelemiseen. Simppelit ohjeet ja ensiluokkainen pehmeä nahka ovat houkutteleva yhdistelmä. Värejä ja mallejakin on useita, mutta minusta tämä kuvissa näkyvä Aki-malli on ehdottamasti kaunein. Väriksi valitsisin harmaat tai keltaiset töppöset. Hintaa setillä on 23 euroa! Tästä joululahjavinkkiä odottavia äitejä tai pieniä vauvanpoikasia ajatellen. Anna paketti sellaisenaan, jos uskot äidin innostuvan pienestä puuhailusta tai ompele kengät itse valmiiksi. Ihana uutuus, lopuutomalta tuntuvien hopealusikka-lahjojen rinnalle.

Kaikki kuvat First baby shoes, ellei toisin mainittu




2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit! Tämä odottava mamma tykkäisi ainakin ikihyväksi, taidankin tilata pukilta tuommoiset :). Paitsi että saako syntymättömälle lapselle ostaa lahjoja? En tiedä uskallanko uhmata wanhan kansan taikauskoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai saa! Mä ainakin toivoin jo kaikkea, vaikka olin Roopea odottaessani vasta neljännellä kuulla, kun oli joulu. Vinkkaa ihmeessä tuleville kummeille tai isovanhemmille. Hintakaa ei päätä huimaa! Olen itse todistanut kaveripiirissäni todellakista vauvabuumia viimeisen viiden vuoden ajan ja lahjavaihtoehdot on tosissaan koluttu läpi tuhat kertaa. Tämä on ihana ja uusi idea! Toivottavasti joku kotimainen yritys jalostaa tästä joskus oman versionsa, sillä muutahan tästä ei puutu, kuin se, että tuote vielä olisi kotimaista tuotantoa. :-)

      Poista